1. Kennisbank
  2. Spraakgestuurd Rapporteren

Dashboard van Attendi

Het dashboard van Attendi is beschikbaar voor al onze klanten van Nedap.

Toegang tot het dashboard
Je ontvangt van het Attendi-team of jouw implementatie adviseur de weblink inclusief inloggegevens van het dashboard. De link naar het dashboard en jouw gebruikersnaam ontvang je via de mail. Het wachtwoord ontvang je via een sms.

Hoe werkt het dashboard? Bekijk de video's (zonder geluid)!

1. Waar kan ik meer informatie vinden over de cijfers, tabellen en grafieken in het dashboard?

• Houd je muis op de '𝐢' rechts naast de titel van het desbetreffende figuur en de informatie komt tevoorschijn.

2. Hoe kan ik een tabel of grafiek vergroten in het dashboard?

• Klik op de titel van het desbetreffende figuur en het figuur zal nu in schermgrootte op je beeld verschijnen.

3. Hoe zet ik een grafiek om naar een tabel?

• Klik op de titel van het desbetreffende figuur en het figuur zal nu in schermgrootte op je beeld verschijnen.
  • Klik vervolgens onderin in het midden op het 'tabel' teken.
  • Wil je weer terug? Klik dan op de 'grafiek' teken.

4. Hoe stel ik het dashboard zo in dat het elke 5 minuten (bijvoorbeeld) automatisch ververst?

• Klik rechtsboven in het dashboard op het 'klokje' en klik op de tijd waarin jou graag zou willen dat het dashboard automatisch wordt ververst.

5. Hoe kan ik de aantallen inclusief datum zichtbaar maken?

• Schuif met je muis over de grafiek lijn. Bij een rondje op de grafiek zal het aantal van die datum tevoorschijn komen.