Waar kan spraakgestuurd rapporteren gebruikt worden in de Ons Dossier app?

De roze microfoon is te vinden onder de volgende tabbladen:

• Tabblad: Rapportage > Tekstrapportage
    • Tabblad: Rapportage > *SOEP-rapportage, Medische Rapportage en Familiecommunicatie
    • Tabblad: Plan > Rapportage

**Wijzigen van een rapportage nadat deze is opgeslagen, is alleen mogelijk in het tabblad: Rapportage.

NB. Het uiterlijk van de ONS Dossier app kan verschillen afhankelijk van het type telefoon dat je gebruikt. In bovenstaand video is gebruik gemaakt van een iPhone met iOS besturing.

* Het is per zorgorganisatie verschillend of de SOEP beschikbaar is.

** Een SOEP rapportage wijzigen is na het opslaan niet meer mogelijk.