1. Kennisbank
  2. Implementatie Toolkit

Nieuwsbrief

Elke maand verzenden we vanuit Attendi een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief delen we verschillende rubrieken (zie hieronder een aantal voorbeelden).

De inhoud van onze nieuwsbrief is zo ontworpen dat het eenvoudig gecommuniceerd kan worden met zorgprofessionals via bijvoorbeeld jullie Intranet. Daarnaast is het bijvoorbeeld relevant dat de super users binnen jouw zorginstelling zich aanmelden, zo blijft het team ook op de hoogte!

Wil je graag deze updates ontvangen? Meld je dan via onderstaande link aan:
https://attendi.nl/maandelijkse-update/

Wist je dat?

Scherm­afbeelding 2024-05-13 om 15.37.49

Leestip!
Scherm­afbeelding 2024-05-13 om 15.41.36

Team van de maand
Scherm­afbeelding 2024-05-13 om 15.42.01

Bekijk ook...

Volgend hoofdstuk: Video's van Attendi
Vorig hoofdstuk: Projectupdate