Hoelang kan een opname duren in de verschillende dossiers van Ecare?

Het kan zijn dat bij een complexe casus, een evaluatie of persoonsbeeld een lange rapportage ingesproken moet worden. Ook is er altijd ruimte om tijdens een opname een stilte te laten vallen zodat je jouw gedachtes kan ordenen voordat je weer verder gaat met de volgende zin.

Belangrijk hierbij om te weten is dat er een maximale tijd staat op het inspreken van een opname. Dit doen we uit veiligheidsoverweging, zodat we niet blijven opnemen terwijl dit niet de bedoeling is.

Voor alle devices en browsers (bijv. Chrome, Safari, etc.) geldt een maximale opnameduur van 6 minuten. LET OP! Je krijgt geen waarschuwing als de 6 minuten zijn bereikt. Dit betekent dat alles tot 6 minuten wordt omgezet naar tekst en alle ingesproken tekst na 6 minuten niet terug te zien is in het dossier. In de praktijk zien we dat de 6 minuten zelden wordt gehaald.

Meerdere opnames mogelijk in één rapportage
Het is natuurlijk altijd mogelijk om meerdere opnames in één rapportage te gebruiken. Dit geldt voor beide besturingssystemen.