Microfoon toestaan voor de Ons Dossier app

Android Ons Dossier app:

Open de instellingen op de telefoon of tablet en doorloop de volgende stappen:

Scroll of zoek naar het kopje "Apps"
Scroll of zoek naar het kopje "Ons Dossier"
Klik op "machtigingen"

Klik op "Microfoon"

Vink aan "Toestaan bij gebruik van app"

Nu is je microfoon toegestaan bij het gebruik van de microfoon in de Ons Dossier app.

iOS Ons Dossier app:

Open de instellingen op de telefoon of tablet en doorloop de volgende stappen:
Scroll naar beneden of zoek naar het kopje "Ons Dossier" en klik hierop.
Zorg ervoor dat het schuifje op groen staat bij "Microfoon" om Attendi te gebruiken binnen de Ons Dossier App.